keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Paloja tämän kevään ja kesän New Yorkin katumuodista 

Minut näitä kuvia katsellessani yllätti kuinka paljon amerikkalaiset naiset käyttävät väljiä housuja ja varsinkin värillisiä. Valitettavasti suomessa nämä housut eivät ole vielä löytäneet jokaisen suomalaisen naisen vaatekaappiin, esim minun. Mulla itselläni ei  ole hyviä suoria housuja vaikka etsintä on ollut käynnissä jo melkein kaksi vuotta. 

Suorien väljien housujen kanssa voi käyttää laidastalaitaan monenlaisia paitoja kenkiä ja asusteita. Suorat housut kuten tuossa ensimmäisessä kuvassa käyvät moneen tilanteeseen ja tapahtumaan. Ne käyvät hameen tai mekon sijasta hyvin häihin ja toimivat tyylikkäästi myös töissä. Eli ne käyvät arkeen ja juhlaan, ja kaikkiin neljään vuodenaikaan. Näitä suoria housuja usein käyttää amerikan seurapiirijulkkis Kim Kardashian. Hänen tyylistään kerron myöhemmin.


Kulmikkat asuun sopivat aurinkolasit antavat lisää särmää ja korostusta kulmikkaisiin korkeavyötäröisiin housuihin.
Puuterimaisen beigen, hennon vaaleapunaisen ja hieman pastellisen violetin yhdistelmä vaikuttaa hyvältä.Jokaiseen kesään niinkuin tähänkin kuuluu ihanat hameet ja mekot. Olkaimettomat, olkaimelliset, ohuet, paksut, läpikuultavat, lyhyet, maxit, yksiväriset ja kuviolliset.


Vasemmanpuoleisen naisen tyyli on aivan ihana. Klassista valkoista ja mustaa, korostettuna vaaleansinisillä aurinkolaseilla.
Täydellisyys!


Naisellisuusprosentti 100!Värit sointuvat hyvin yhteen ja nahkahameen oranssi väri hehkuu myös huulissa.


Xoxo Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti